Ridikülnyi Szeretet 2024

2024.02.14 Nagyné Gódor Csilla

„Köszönet a nőknek.

Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál.

És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem.

Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. (…)

Köszönet a nőknek, köszönet.” 

(Márai Sándor)

A Veresegyház Kistérség Esély Szociális Alapellátási Központ munkatársaival (immár több éves hagyománnyal) idén is szeretnénk megköszönteni a kistérség hölgyeit Nőnap alkalmából. Ezért, újra számítunk az Önök segítségére.

Minden nő megérdemli, hogy emlékeztessük, ő is teremtő tündérnek született! Tudjuk, mert tapasztaljuk és az elmúlt évek sikeres programjai során látjuk, hogy vannak olyan hölgyek szolgálatunk látókörében, akik helyzetükből kifolyólag, leginkább nehézségeikkel küzdve, a szükséget megélve, elfelejtkeznek arról, hogy önmagukat ünnepeljék. Szolgálatunk eltökélt célja az, hogy ezen a napon mi egy kicsit fénybe emeljük, ünnepeljük ezeket a hölgyeket is, mert minden szerető és elismerő gesztus egyben erős támasz, szebbé teheti az adott pillanatot, reményeink szerint pedig emlékezteti a hölgyeket varázslatos, teremtő mivoltukra. 2019 óta minden évben emelkedő számú hölgyet tudtunk megköszönteni az Önök által felajánlott ridikülökkel, így tavaly már 61 kistáska került kiosztásra a kistérségben.

Arra kérjük Önöket, hogy ha van olyan kistáska, ridikül, neszesszer, amelyet szívesen felajánlanának, tegyenek bele egy-egy női higiéniai, smink, ékszer, illatszer vagy pipere holmit, amelynek Önök, vagy környezetükben élő hölgyek is örülnének és hozzák be hozzánk irodáink egyikébe. Kérjük, csak bontatlan, ajándékozásra méltó termékeket tegyenek a kistáskákba. 

 

„Ridikülnyi szeretet” programunk sikeressége az Önök segítségén, hozzájárulásán is múlik, köszönve az eddigi évek felajánlásait, várjuk szeretettel és köszönettel adományaikat 2024. március 7-ig bármelyik irodánkban.


Megtalál minket: Veresegyházon a Kálvin utca 9-ben, Erdőkertesen a Fő út 51-ben, Rádon, szerdánként a Petőfi u. 11-ben, Váchartyánban, szerdánként a Fő út 55-ben, Galgamácsán a Petőfi u. 105-ben, Vácegresen, csütörtökönként a Szabadság u. 35-ben.



Köszönjük!

                                                                                         Nagyné Gódor Csilla

                                                                                             intézményvezető

 

Galéria

Támogatóink


Az ESÉLY Szociális Alapellátási Központot a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

A VVTV intézményünket rendezvényeinek megörökítésével támogatja.

A honlap létrehozásához a TÁMOP 6.1.2 számú pályázati program nyújtott anyagi támogatást.